När är jag tillbaka?

Jag tänkte bara hoppa in lite snabbt och säga lite saker! Den 13/6 så slutar jag skolan..en fredag, på måndagen den 16/6 så kommer jag att börja blogga igen! Sedan får vi se hur mycket det blir men då börjar jag iallafall för att då har jag sjukt mycket mer tid till att roa er ♥ Jag har bla. köpt en ny häst(!!!) och lite längre ner i inlägget så kommer det nån bild eller 2 ;)) Han är en valack på 12 år som heter Hotboy aka Totte, vi ska utvecklas i dressyren mest eftersom han har en fantastisk framåtbjudning! Jag har iallafall inte bytt hår^^ Men snart så ska jag seriöst klippa mig snart så vi kör på det. På onsdag kommer det säkert Tinkrar så då flyttar ännu en häst in i stallet om jag gillar dem, färger,byggnad osv., det avgör saker till 100%. Under tiden har det väl inte hänt så mycket :) så ni behöver inte oroa er för en bildbomb för jag har knappt tagit bilder heller haha! 
 
(bilder lånade från Hedvigmcfield.blogg.se)

I skrivandets stund..

..så har jag verkligen INGEN lust att blogga. Jag känner bara att idéerna är slut, om jag t.ex redigerat en bild åt en så får jag massa frågor m.m och det gör mig irreterad för redigerar gärna inte 1000 bilder åt en person när de andra bara får kanske 2 once in a lifetime. Så jag bestämmer mig för att ta en lång bloggpaus som kommer att hålla på till mitt sommarlov ungefär så får vi se sen hur jag kommer att göra. Under denna tiden vill jag INTE ha frågor som "När kommer du tillbaka?", "ÅÅÅH kan du inte börja blogga igen", "Saknar dig så mycket snälla blogga igen!!" För det gör mig pressad så tillslut kommer jag att sluta blogga pga. pressen jag får. Vill även inte ha pressande kommentarer för ni får inte eran Juliette tillbaka för att ni pressar med kommentarer m.m! Jag kommer nog inte vara aktiv på Instagram heller tyvärr för jag mår inte alls bra av all teknologi jag använder i min vardag som dator,mobil och andra saker, mår inte alls bra. Så vi ses nån gång på bloggen senare på våren eller ja ska man kanske kalla det sommar? Om ni vill kontakta mig för något annat så finns jag här:
 
Edit: För att veta lite av vad jag gör så kolla HEDVIGMCFIELD.BLOGG.SE!
 
 
 
Instagram: @juliette_starlord
E-mail: juliette-starlord@hotmail.com
Skype: juliette.starlord.7
Twitter: @JStarlord
Om ni vill skicka brev på sso: Juliette Starlord
 
 
 

Dålig upd, vart med polare x)

Tjenatjena mittbena! Idag så har jag vart me min bästis hemma hos henne så har tyvärr inte kunnat blogg :( Imorron ska vi till stan och shoppa så då blir det säkert också dålig uppdatering. Här är iallafall bilden från igår då jag var med på eventet på kvällen ♥