Lektion för Cassandra

I måndags hade jag tråkigt och Bosse hade inte gått på ett tag så jag frågade Cassandra om hon ville hålla en lektion för mig! Det ville hon gärna och vi gick ner till ridhuset. Vi la mest fokus på gas, broms och styrning. Han lyssnade jätte bra men han var lite seg men det gick i alla fall framåt. Cassandra är en jätte bra ridlärare och det va en lärorik lektion för mig och Bosse! Idag så kom hans medryttare och de skulle iväg på en hoppträning, igentligen så var det jag som skulle åka dit men jag måste ta hand om stallchefens häst eftersom hon är iväg hela dagen. Ska nog senare idag åka in till stan och kolla på täcke till de nya hästarna Wildchild (Chilli), Embersoul (Emil) och Frostkiss (Frasse)
 
 

Ny funktion på bloggen!

Nu om ni vill hitta äldre inlägg, kanske på en speciell kategori kan ni bara göra såhär; Du klickar på en kategori, sedan om du vill se mer så skrollar du längst ner på sidan. Där finns en knapp som heter "Tidigare inlägg". Då kommer du till nästa sida, när du hoppat en sida finns även "Nyare inlägg" där klickar du för att gå tillbaka en sida.
 
 

Redigering - Rudolf

Hittade en ganska gammal bild på min älskade ren Rudolf ♥ Gjorde en snabb redigering bara och blev ändå ganska nöjd! ©JS©